PLAN PENDAPATAN1) Komisen Penajaan MGM (Member Get Member)

Paling Best jika sebelum ini anda memperkenalkan telco lain seperti syarikat M, anda tidak dibayar komisen tetapi dengan BESTMOBILE. Anda BEBAS nak memperkenalkan simkad ini kepada seberapa ramai yang anda mahu TIADA HAD. SETIAP penyertaan yang anda berjaya aktifkan menggunakan ID / lesen perniagaan anda, anda akan DI BAYAR RM 20 seorang. Tiada HAD. 100 orang kawan yang bertukar ke simcard BEST, RM 2000 lah yang anda dapat.
2) Komisen Top Up

Ini adalah KOMISEN pasif, yang anda dapat selama-lamanya selagi member anda top up. Pengiraan komisen berdasarkan jumlah mereka top up bahagi dengan peratus yang telah ditetapkan oleh pihak syarikat mengikut level-level yang telah ditetapkan. Sebagai ejen BestMobile, anda layak mendapat komisen ini sehingga level3. Hanya ABC (Authorized Branch Centre) sahaja layak sehingga levelinfinity. Modal lebih kurang RM 12,400.


3) Penjualan Topup

Anda juga berpeluang menjual topup dan memenangi banyak hadiah.
#bestmobile #bestmobile.my #simkad #bisnesonline #networking #networkmarketing #jutawan #best #mobile #maxis #celcom #digi #umobile #toneexcel #topup #telco #tebaru #sideincome #bisnes #buatduit #janapendapatan #49 #bestmobile-my #bestmobilemy #bestmobilejohor  #bestmobilemelaka #bestmobilenegerisembilan  #bestmobilekualalumpur  #bestmobilekl #bestmobilepahang #bestmobileselangor  #bestmobileperak  #bestmobilekedah  #bestmobileterengganu  
#bestmobilekelantan #bestmobilejb  #bestmobilesabah  #bestmobilesarawak  #bestmobilemalaysia  
#bestmobile #teambisnes.com #bisnes